Wat is Blockment Portfolio Beheer?

Zonder dat jij de expertise aangaande het traden hoeft te leren, biedt Blockment een dienst van ‘portfolio beheer’ aan. Dankzij de protocollen van Blockment, opgesteld door zijn experts, worden weloverwogen handelingen gemaakt voor de investeringen. Hierdoor heb jij als investeerder zelf geen zorgen meer en word jij regelmatig op de hoogte gebracht over het behaalde rendement.

Word investeerder

Hierboven is het resultaat van het portfolio beheer weergeven. Als u in juni 2020 bij ons 1,- euro geïnvesteerd zou hebben, kunt u hier zien hoeveel die euro nu waard zou zijn.Blockment bestaat uit een team van experts die 7 dagen per week de markt analyseren, daarmee heeft de cliënt er geen omkijken meer aan.

Door Blockment zijn actieve klantenrelatie is de cliënt op de hoogte van zijn of haar investeringen.

Blockment streeft er naar om een zo hoog mogelijk rendement te behalen voor zijn cliënten.

Veelgestelde vragen

De nieuwste technologie onder de naam blockchain. Het is nog een markt die in zijn kinderschoenen staat, waardoor het zeker nu een interessante kans is voor veel rendement. Daarnaast zijn wij van mening dat blockchain, naast een verstandige investering, ook veel kan bieden voor de toekomst.

Wij vinden het belangrijk om te weten met wie we werken, vandaar introduceren wij een KYC (Know Your Customer) procedure. U zult dan worden gecheckt op verschillende aspecten, dit doen wij met name om witwassen en identiteitsfraude te voorkomen.

Als cliënt krijgt u van ons maandelijks een update met een overzicht van uw investeringen en het behaalde rendement.

De minimale inleg voor startende investeerders bedraagt €5.000.

Blockment werkt met inlegkosten over uw investering. Hoe meer u investeert, hoe lager het percentage inlegkosten dat u betaald. De inlegkosten zijn als volgt:

  • Bij een inleg van €5.000 tot €10.000 zijn de inlegkosten 8%.
  • Bij een inleg van €10.000 tot €25.000 zijn de inlegkosten 6%.
  • Bij een inleg van €25.000 tot €50.000 zijn de inlegkosten 4%.
  • Bij een inleg van €50.000 tot €100.000 zijn de inlegkosten 3%.
  • Bij een inleg meer dan €100.000 zijn de inlegkosten slechts 2%.

U kunt op iedere dag, zelfs in het weekend, uw investering laten omzetten in euro’s. Indien u niet langer uw geld wilt investeren via ons fund kunt u zowel via de mail als telefonisch contact met ons opnemen. Uw geld zal dan binnen drie dagen weer terug worden gestort op uw rekening.