Fris, jong en veel kennis van de
cryptomarkt

Wij geloven in de toekomst van digital currencies. In 2009 werd de eerste bitcoin-transactie gemaakt, sindsdien is de cryptomarkt volwassener geworden en extreem gegroeid. Tijdens het volwassen worden van de markt zijn wij mee gegroeid en hebben wij onze kennis uitgebreid.

Ons verhaal

Blockment bv is in 2021 opgericht door Kevin Luijt, Remco Diepenhorst en Vincent Lapere. 

Het begon bij Kevin:

“De cryptocurrency wereld is groot en beweegt erg snel. Nieuwe projecten en bedrijven duiken dagelijks op in de cryptospace, wat te verwachten is in een markt die 24/7 actief is. Up-to-date blijven over vele projecten en het actief monitoren van technische analyses vergt veel tijd, energie en kennis. Hierom onstaat er veel vraag naar het beheer van cryptocurrencies en het creëren van de juiste portfolio’s.”

Om deze vraag te kunnen vervullen kwam Kevin Luijt met het idee om een portfolio beheer te starten voor mensen die bijvoorbeeld minder tijd hebben om zich compleet te focussen op de cryptowereld.

Om goedwerkende portfolio’s te creëren en te timen moest er een expert komen op het gebied van de grafieken. Hier kwam Remco Diepenhorst te hulp als technische analist. Niet alleen kan hij de grafieken lezen als geen ander, ook heeft zijn macro-economische kennis Blockment kunnen versterken.

“We groeide snel, de markt was gunstig, onze resultaten versloegen de markt aanzienlijk waardoor Blockment voor haar investeerders in elf maanden tijd 1000% netto winst heeft geboekt.”

Nu de cryptowereld groter en groter aan het worden is, begint het te botsen met het huidige monetaire systeem en wetten van de samenleving. Om daar beter grip op te krijgen en om de groei van Blockment te waarborgen had Blockment kennis nodig van wet- en regelgeving. Hiervoor is Vincent Lapere, afgestudeerd in de rechten, het team ingeroepen. Hij zorgt daarnaast voor de juiste contracten en houdt juridisch alles voor Blockment in de gaten. 

“Nu voelt het alsof wij een ijzersterk team hebben gecreëerd waarin iedereen met eigen expertise elkaar perfect aanvult”.

0 %
Core portfolio vermeerdering
0 %
Defi portfolio profit from start

Team

Vincent Lapeyre

Blockment co-founder

5 jaar full time ondernemer, 2 masters rechtsgeleerdheid.

Remco Diepenhorst

Co-founder & Crypto technisch analist/coach

5 jaar full time ervaring in technische analyses

Kevin Luijt

Blockment founder

Gespecialiseerd in klant-intimiteit. Zorgt voor het belang van de klant en klantenservice.

Jip Zeegers

Crypto technisch analist/coach

4 jaar fulltime ervaring in technische analyse.