Fris, jong en veel kennis van de
cryptomarkt

Wij geloven in de toekomst van digital currencies. In 2009 werd de eerste bitcoin-transactie gemaakt, sindsdien is de cryptomarkt volwassener geworden en extreem gegroeid. Tijdens het volwassen worden van de markt zijn wij mee gegroeid en hebben wij onze kennis uitgebreid.

Ons verhaal

Blockment BV is opgericht in het jaar 2021 door drie aandeelhouders: Kevin Luijt, Remco Diepenhorst en Vincent Lapeyre. De drie oprichters vullen elkaar perfect aan door hun verscheidenheid in vaardigheden en ervaring.

 

Kevin Luijt
Kevin was er al vroeg bij als het gaat om blockchain. Waar de meeste mensen nog niet eens gehoord hadden van blockchain, cryptocurrencies of Bitcoin, werd Kevin al door vrienden en familie benaderd om ook te kunnen beginnen met investeren in verschillende cryptocurrencies. Hoewel een uitleg van het creëren van account op een exchange best makkelijk is, is dat uiteraard nog niet voldoende om succesvol te kunnen investeren. Kevin ging zich daarom specialiseren in de fundamentele analyses van verschillende cryptocurrencies, en is daar sindsdien nooit mee gestopt. De juiste cryptocurrency kiezen om in te investeren is echter pas de eerste stap, om hier actief in te kunnen traden vereist een totaal andere vaardigheid: grafieken lezen doormiddel van technische analyses.

 

Remco Diepenhorst
Bij de zoektocht van een technische analist kwam Kevin Remco tegen, die al enige jaren ervaring had in het traden van verschillende cryptocurrencies. Zijn ervaring van het lezen van grafieken in combinatie met macro-economische kennis zorgen ervoor dat de gekozen cryptocurrencies ook op de juiste momenten gekocht en verkocht konden worden. Hiermee konden Kevin en Remco succesvol een protfolio opbouwen en bijhouden, alleen miste er nog iemand die verstand had van het juridische stelsel en het vormen van een bedrijf en de bedrijfsvoering.

 

Vincent Lapeyre
Afgestudeerd in Nederlands recht met een master ondernemingsrecht was Vincent de perfecte aanvulling om het bedrijf van start te laten gaan. Met al meer dan vijf jaar ervaring in het ondernemen en de nodige juridische kennis kon deze ervaring perfect gebundeld worden met de portfolio plannen van Kevin en Remco. Blockment bv werd uiteindelijk officieel opgericht begin 2021 en heeft sindsdien grote successen voor zijn investeerders kunnen bewerkstelligen. Hoewel het lijkt dat alles puur zakelijk is vormgegeven staat elk van de drie oprichters sterk voor zijn klanten en is persoonlijk contact voor hen van groot belang. Elke klant weet dan ook dat hij bij ieder van de oprichters terecht kan, zelfs in het weekend.

Core portfolio vermeerdering
0 %
Defi portfolio profit from start
0 %

Team

Vincent Lapeyre

Blockment co-founder

5 jaar full time ondernemer, 2 masters rechtsgeleerdheid.

Remco Diepenhorst

Co-founder & Crypto technisch analist/coach

5 jaar full time ervaring in technische analyses

Kevin Luijt

Blockment founder

Gespecialiseerd in klant-intimiteit. Zorgt voor het belang van de klant en klantenservice.

Jip Zeegers

Crypto technisch analist/coach

4 jaar fulltime ervaring in technische analyse.

Neem contact op via WhatsApp